fotografie & tekst

Picture this!

De verkoop van je huis begint bij goede foto’s. Dat is het eerste wat huizenzoekers zien. Zorg dus voor een doeltreffende eerste indruk! De foto's moeten de kijker prikkelen en verleiden tot een bezichtiging. 

 

Het handigst is om direct na de restyling de fotoreportage te laten maken. Het enige wat je dan zelf nog hoeft te doen op het moment dat er kijkers komen, is de foto’s erbij pakken en het huis in dezelfde staat te presenteren als op de foto’s. Stage of Styling (SOS) maakt van alle ruimtes aantrekkelijke foto’s. Ruimtelijk, licht, sfeervol met aandacht voor alle positieve kenmerken zodat je het huis van z'n beste kant ziet. Naast de overzichtsfoto's, zorgt SOS waar mogelijk voor een aantal sfeerbeelden. De 15 tot 20 beste foto's worden geselecteerd en digitaal aangeleverd. Kijk hier voor de tarieven.

 

Toptekst

Een pakkende tekst is onderdeel van een goede woningpresentatie. Ook die kan SOS voor je verzorgen. Na ruim elf jaar voor verschillende grote (woon)magazines te hebben gewerkt, levert SOS een inspirerende tekst waarin de sfeer, functionaliteit en omgeving van het huis goed tot z'n recht komen. De interesse wordt gewekt, de kans op bezichtiging is groter. Kijk hier voor de tarieven.

{

ALLES BEGINT MET EEN GOEDE PRESENTATIE,
ALS DIE NIET OP EN TOP IS,
HAAL JE DE VOLGENDE RONDE NIET EENS!

}

Contact

Hildegondestraat 21

1402 XG Bussum

06 45 794 667

info@stageofstyling.nl

Get Social

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Werkgebied

Stage of Styling is werkzaam in

Gooi & omstreken en werkt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt

© STAGE OF STYLING 2016 |  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN