top of page

interieuradvies

It's all in the details

In tegenstelling tot verkoopstyling die een zo groot mogelijke groep moet aanspreken, draait het bij interieurontwerp alleen om jouw smaak. Jij moet erin wonen, dus jij moet het mooi vinden! Maar hoe doe je dat? Hoe leg je je persoonlijkheid in je interieur zodat een huis een thuis wordt?

 

Iedereen kan meubels uitzoeken en neerzetten. Maar dat geeft niet altijd het resultaat wat je zocht. De balans zit ‘m vaak in de combinatie van materialen en spullen. Stage of Styling (SOS) komt je graag helpen het evenwicht te vinden om zo een fijne, comfortabele sfeer neer te zetten waar je je heerlijk thuis voelt. It’s all in the details.

MAKE IT FEEL
LIKE HOME
Zo werkt ‘t

Na telefonisch contact waarin we kort je wensen bespreken, ontvang ik graag foto’s (gewoon met de telefoon gemaakt) en eventueel een plattegrond van de aan te pakken ruimte(s). Afhankelijk van je behoefte, gaan we steeds dieper op het advies in. De kosten zijn daar uiteraard direct aan verbonden. Handig, zo bepaal je zelf in hoeverre je hulp nodig hebt.

 

 

{

Stage of Styling interieuradvies

}

Tante Sjies voor kinderkamers

Ook kids verdienen een fijn, eigen plekje in huis. Onder de naam Tante Sjies maak ik van iedere kamer, klein of groot, een heerlijke kinderkamer. Voor baby's, kinderen op de basisschool en voor tieners. Je kunt ook zelf aan de slag met een op maat gemaakt moodboard, eventueel in combinatie met een shoppinglist. Ideaal voor als je niet in de buurt van 't Gooi woont. Hier zie je een aantal voorbeelden.

bottom of page