top of page

over de stylist

Stage of Styling Ghislaine van Delden
Who's that girl?

De drijvende kracht achter Stage of Styling (SOS) is Ghislaine van Delden. Na ruim 17 jaar als freelance stylist en (eind)redacteur voor verschillende toonaangevende (woon)tijdschriften te hebben gewerkt, gebruikt ze haar creativiteit en kundigheid nu voor het helpen bij de inrichting van huizen.

 

Zowel voor de verkoop, om een huis sneller en beter verkocht te krijgen, als bij particulieren thuis die (een beetje) hulp kunnen gebruiken. Met haar eigenzinnige kijk op styling heeft ze voor iedereen een passende oplossing. Haar sterkste kant is om met schuiven, herindelen, wat (kleine) aanpassingen en - in het geval van verkoopstyling - zo min mogelijk extra kosten een groots effect te bereiken. Een budgetgerichte aanpak, met oog én liefde voor detail.

 

Gediplomeerd

Ghislaine heeft onder andere een opleiding gevolgd bij House of KIKI, bekend van de programma's TV-Makelaar en Uitstel van Executie met Martijn Krabbé. Daarnaast is ze als gecertificeerd verkoopstyliste aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten). Onder de naam Tante Sjies houdt ze zich vooral bezig met kinderkamers.

{

DAT JE HEAD OVER HEELS VERLIEFD WORDT OP EEN 
HUIS - OF HET NU POTENTIËLE KOPERS OF DE
BEWONERS ZELF ZIJN - DAAR GA IK VOOR!

}

bottom of page