Win mij!

Leuk. Op Jaap.nl/blog is vanaf vandaag een leuke actie gestart (tot 1 maart 2017). Je kunt namelijk mijn verkoopstylingadvies winnen! Je hoeft alleen maar een fotootje op te sturen van je huis. Jaap.nl kiest daar een winnaar uit en dan kom ik langs om advies te geven. Hoe leuk is dat?! Heb je mooi je huis klaar voor de Open Huizendag op 1 april. En dat verhoogt je kansen weer op een goede en snelle verkoop, want verkoopstyling loont! Win je niet? Heb je altijd nog de tips uit het blog om je een handje op weg te helpen. Of contact mij natuurlijk, haha. Ik doe het met liefde en oog voor detail!


Recente berichten
Archief

Contact

Hildegondestraat 21

1402 XG Bussum

06 45 794 667

info@stageofstyling.nl

Get Social

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Werkgebied

Stage of Styling is werkzaam in

Gooi & omstreken en werkt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt

© STAGE OF STYLING 2016 |  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN