top of page

tarieven interieuradvies

Stage of Styling tarieven interieuradvies
Stappenplan

Na telefonisch contact waarin we kort je wensen bespreken, ontvang ik graag foto’s (gewoon met de telefoon gemaakt) en eventueel een plattegrond van de aan te pakken ruimte(s). Afhankelijk van je behoefte, gaan we - zoals hieronder beschreven - steeds dieper op het advies in.

Stap 1 Voor als je alleen een duidelijke richting wilt of met een vraag zit | € 150,-*

Na telefonische contact kom ik bij je thuis voor een inspiratie/adviesgesprek. Dat duurt twee uur. We bespreken de (nieuwe) stijl, kleuren en de mogelijkheden qua indeling. We kijken welke items moeten blijven, welke weg gaan en welke een eventueel tweede leven krijgen. Ik geef direct ideeën, oplossingen en advies. Ook handig als je een of meerdere specifieke vragen hebt. Het voordeel is dat je meteen iets concreets in handen hebt waar je zelf mee aan de slag kunt.

LESS HOUSE, MORE HOME

{

}

Stap 2 Voor als je het zelf wat lastiger vindt het visueel en concreet te maken | € 275,- (per ruimte)

Na het inspiratie/adviesgesprek maak ik de plannen visueel in een sfeerimpressie, ofwel moodboard. Bij dit vervolgtraject krijg je € 75,- korting op het inspiratie/adviesgesprek. In het moodboard komen de sfeer en kleurgebruik duidelijk naar voren. Het zet de toon en geeft richting aan de rest van het proces. Bij deze sfeerimpressie schrijf ik een uitgebreide toelichting met een voorstel voor (afhankelijk van wat nodig is uiteraard) vloer, raamdecoratie, lampen, kasten, accessoires, het verven van wanden, eventueel schuiven met meubelen etc. zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de nieuwe situatie. Moodboard plus toelichting ontvang je per mail. Zo kan je zelf met een duidelijk beeld voor ogen soortgelijke items in dezelfde sfeer gaan shoppen.

> Uiteraard kan ik het moodboard ook bij je thuis komen toelichten en presenteren zodat we er dieper op in kunnen gaan. Hiervoor geldt een uurtarief van € 55,- p/u.

Stap 3 Voor als je het shoppen en stylen moeilijk, niet leuk of te tijdrovend vindt | € 55,- p/u

Heb je dan nog behoefte aan iemand die meekijkt, meedenkt, adviseert of met daadwerkelijke shoptips en adressen komt, gaan we verder op uurbasis. Ook kan ik voor of met je gaan shoppen (met bepaald budget), ook dit is op uurbasis. Uiteraard hou ik je op de hoogte over de gespendeerde uren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 4 Voor de finishing touch | € 55,- p/u

Mocht je als alles klaar is nog hulp kunnen gebruiken bij het afstylen, om het geheel mooi in balans te brengen, kom ik graag de puntjes op de i zetten. Ook hiervoor hanteer ik een uurtarief.

 

NB Voorwaarden voor alle tarieven: 
- Prijzen per ruimte/functie (woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, etc.)

- Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW

- Buiten een straal van 20 km vanaf postcode 1402 XG (Bussum) geldt 0,19 cent per km

- Exclusief parkeerkosten
- Op de diensten van SOS zijn de Algemene voorwaarden (downloaden) van toepassing

*Zijn we duidelijk langer dan 2 uur bezig, komt het uurtarief er bovenop

bottom of page