top of page

verkoopstyling

Stage of Styling verkoopstyling
Verkopen is verleiden

Je huis verkopen kan een flinke uitdaging zijn. De concurrentie is groot en de koper kritisch. Wist je dat kijkers op Funda binnen 10 seconden bepalen of een huis ‘goed voelt’ en dus eventueel interessant is om te bezichtigen? Dan kun je je voorstellen hoe allesbepalend die eerste indruk is! Stage of Styling (SOS) zorgt ervoor dat jouw huis er meteen uitspringt zodat het sneller en voor de hoogst haalbare prijs wordt verkocht.

 

Een huis kopen is niet alleen een rationeel besluit, het is vooral een emotie. Je koopt een huis met je hart. Je moet het gevoel hebben: Hier wil ik wonen. Dat gevoel wordt (mede) bepaald door sfeer, door ‘een goede vibe’. Wat dat precies is, is voor iedereen anders, dus speel daar maar eens op in! Al helemaal als er meerdere huizen in de straat te koop staan! Met verkoopstyling wordt de aandacht zo gestuurd dat het huis tot z’n recht komt en de koper verleid wordt. SOS haalt de kwaliteiten en het karakter in ieder huis naar boven. Optimale zichtlijnen, aandacht voor de pluspunten, ondersteund door een sfeervol, neutraal en uitnodigend interieur. Want ook al verhuizen de spullen mee, ze bepalen op het moment van de bezichtiging wél de sfeer. Door een neutrale sfeer te creëren, krijgt een potentiële koper beter de kans zich voor te stellen hoe zijn stijl in het huis zou passen. 90% van de potentiële kopers vindt het namelijk moeilijk om de eigen stijl in een woning te visualiseren. SOS zorgt ervoor dat woningzoekers de volle potentie van een pand zien én beleven.

Zo werkt ‘t - hands on!

SOS  helpt! Met het intake/adviesgesprek lopen we samen de woning door en bespreken we de mogelijkheden terwijl je zelf aantekeningen maakt. We kijken welke zaken je eventueel zelf al kan (laten) doen, zoals opruimen, de indeling aanpassen of een muur schilderen. Snel daarna krijg je een voorstel, bij akkoord spreken we af voor een vervolgafspraak voor de restyling. SOS werkt met de 'hands on'-methode, wat je heel letterlijk mag vertalen: meteen de handen uit de mouwen! Binnen no time is je huis verkoopklaar!

Om het ijzer te smeden wanneer het heet is, kan SOS aansluitend op de restyling de verkoopfoto’s maken. Zo wordt je huis op z'n voordeligst vastgelegd. Bij een complete verkoopstyling is dit gratis! Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

 

JE HEBT MAAR ÉÉN KANS OM EEN EERSTE INDRUK TE MAKEN

{

}

bottom of page